Menüpontok

Kereső

Ferenczi Sándorról

"Japán szövegben gyakran föltűnik két név, latin betűkkel szedve: Freudé és Ferenczié. Budapest az ő jóvoltából évtizedeken át egyik szellemi góca volt a lélekelemzésnek. Mindig éltek itt, sokszor huzamosabban, évekig is, amerikaiak, angolok, svédek, orvosok és betegek, akik hozzá jöttek tanulni és gyógyulni. Bécset és Budapestet az ő mozgalmukkal kapcsolatban együtt és egymás mellett emlegették, mint valaha az ókorban Athént és Rómát."
(Kosztolányi Dezső)


A BeyondReason Kft., mint a Ferenczi Sándor Egyesület adatfeldolgozója (1093 Budapest, Lónyay u. 24., továbbiakban: Szolgáltató) a www.ferecnzisandor.hu felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a felhasználói adatok kezelésében az "1992. évi LXIII. Törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról"; az "1995. évi CXIX. Törvény a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről"; valamint az "1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során" rendelkezéseinek megfelelően jár el, s az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat törölhessék. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra. A Felhasználók adataikról a következő címen kérhet tájékoztatást vagy kérhetik adataik törlését: 1093 Budapest, Lónyay u. 24.

Adatvédelmi azonosítónk: 01404-001Partnereink